Pszichológus válaszol - Valóban a ruha teszi az embert? VIDEÓ

Pszichológus válaszol -  Valóban a ruha teszi az embert? Dr. Hídvégi Márta pszichológus A MI TÖRTÉNETÜNK című műsorban a TV EGER csatornán. Egy magabiztos személyiség ha átöltözik teljesen más ruhákba, mint amilyenbe egyébként szokott, az hatással lesz a kisugárzására? Hogyan lehetünk divatosak és magabiztosak egyszerre?

Pszichológus válaszol - Valóban a ruha teszi az embert? Dr. Hídvégi Márta pszichológus A MI TÖRTÉNETÜNK című műsorban a TV EGER csatornán. Egy magabiztos személyiség ha átöltözik teljesen más ruhákba, mint amilyenbe egyébként szokott, az hatással lesz a kisugárzására? Hogyan lehetünk divatosak és magabiztosak egyszerre?


"Nem véletlen az, hogy a férfiaknak van valami pszichológiai tudásuk arról, hogy 'kit lehet leszólíteni, kire lehet ráfügyülni, ki az akit megszólítani sem merek...'" 

Pszichológiai értelemben, ha valaki nem elég öntudatos, kisebbségi komplexusa van és ezért túlöltözik, vagy éppen elhanyagolja magát, mert úgy véli, hogy vele nem történhet semmi jó és az otthonkában megy le bevásárolni. 
 


Ⓒ DR. HÍDVÉGI MÁRTA, 2020

YouTube Facebook
Szoftverfejlesztés, webfejlesztés