Dr. Hídvégi Márta, pszichológus

Kizökkent az idő

Popper Péter

 

Regények, versek, drámák. A pszichológus-író, aki valtig állítja, hogy sokkal több lelekismcre- tet ranult írókról es köl- tőktől, mint a tanköny- vekből és a tudományos monográfiákból, vegül három kötetben elénk tárta bizonyítekait. Az Ők én vagyok, a Kinyílt az Ég? és most a Kizökkent az idő beszél arról a kölcsönhatásról, amelyben az ember kultúrát teremt és a kultúra teremti az embert.

 

„ Van, akinek az élet kell, van, akinek a könyvek" - állapította meg Füst Milán.

 

De Popper Péternek mind a kettő kellett. Bejárta szinte az egész világot, kutatva, rátalál-e olyan országra, ahol nem érzi rosszul magát. De soha nem szűnt meg benne a megosztani akarás, tchát írt. Nem útleírásokat, hanem belső élményeket, beszélgetéseket önmagával, barátaival, halottaival és az írókkal, a költőkkel, akik mindenhová elkísérték.

 

Ez a könyv kalandregény. Egy civil bámuló- kérdező szellemi kalandozása az ókori görög tra- gédiától a modern amerikai abszurd dramáig. A dráma, a színpad, a színészek világában bolyon- gó, a színház istenei előtt időnként áhítatosan le- boruló, néha kételkedve rájuk pislogó író kaland- jai, akiben lassan kiformálódik valamilyen érzel- mi-intellektuális-misztikus többlet, ami csak ennek a zárt világnak az ajándéka lehet. 

 

TOVÁBB >>>

Popper Péter - Kizökkent idő

 


Popper Péter pszichológus könyveit ajánlom

 

Popper Péter könyvei

Popper Péter pszichológus előadásait hallgatva magával ragadott előadói stílusa, szuggesztivitása, karizmatikus lénye.

Popper Péter pszichológus könyveit olvasva, pszichológiai gondolatait magamévá tudtam tenni.

Popper Péter pszichológus számomra örök öröm.

 


 

Dr. Hídvégi Márta, pszichológus,

gyógypedagógus honlapjának könyvajánlóját olvassa,

tekintse meg szolgáltatásaimat:

 

Főoldal | Pszichológus online - pszichológiai tanácsok skypeon | Pszichoterápia, tanácsadás, fejlesztés | Pszichológus házhoz megy | Távoktatás | Csoportok számára Pszichológiai tanácsadás

Joomla templates by a4joomla